Min dotter fick sitt drömrum!

Hejsan! Jag hoppas ni har haft en underbar dag. Jag vill tipsa er om Räng Total AB som ni kan läsa mer om på deras hemsida som är www.rtab.info. Jag vill berätta lite om varför jag vill tipsa och rekommendera detta företag och det är bland annat för att jag gjorde en – inte så jättesmart och intelligent grej, och jag tänkte berätta lite mer om det och detta i ett inlägg här. Jag ville vara snäll och ställa upp med att bygga ett litet extrarum till min dotter här hemma, eftersom hon alltid drömt om och önskat sig ett litet kryp-in där hon kan smyga sig in när hon vill komma till en fantasivärld. Jag minns ju hur det var att vara liten och barn, och hur mycket småsaker faktiskt kunde betyda för en, och jag ville därför självklart hjälpa min underbara och älskade dotter så att hon kunde få det hon önskade sig. Jag märkte sedan när det var dags att börja uppdraget, att jag inte hade någon aning om bygg, byggmaterial eller byggeri generellt, och jag fick då faktiskt tips av en jag träffade inne på byggaffären om detta företag vid namn Räng Total AB som jag då efteråt tog kontakt med.

Detta är då en firma och ett företag som hjälper till med bygg och renovering, och jag frågade om de kunde hjälpa mig med detta uppdrag som min dotter så hemskt gärna önskade sig. Självklart ville även dem vara till hjälp och jag ställde då in min plan om att göra renoveringen på egen hand och tog istället hjälp av detta kunniga företag som då var insatta i ämnena bygg och renovering. Jag vill efter denna erfarenhet rekommendera detta företag till alla som behöver hjälp med något som kan tänkas röra och kretsa kring bygg och renovering! Jag är så tacksam, och min dotter ä supernöjd!